Partnerskabsaftalen er en ikke juridisk bindende aftale, der tjener det formål at beskrive en opgave, hvor der er flere partnere der går sammen om at udføre en opgave. Formålet med aftalen er, at klargøre omfang af den aftale, der er indgået med andre partnere. ( modellen er opstået som et stykke værktøj, til at gøre opgaven overskueligt og forpligte parter overfor hinanden. Og kan have meget forskellig udseende, i forhold til opgave og aldersgruppen der skal lære forpligtigende samarbejde).

Opgave: Aftalen skal i korte træk beskrive den opgave som man nu er enige om, at vil udføre i fællesskab. Eller den opgave som man ønsker at bidrage med en del til. Beskrivelsen kan også ske ved brug af billeder, taget med mobiltelefon.

Hvem kommer med hvad: Aftalen skal i korte træk beskrive hvad hver part skal bidrage med. (om det er udstyr, hvilket udstyr, økonomi og personlige ressourcer)

Tidsplan: Aftalen skal også indeholde en tidsplan for hvornår og hvor de enkelte ting skal leveres og udføres.

Økonomi: Indgår der økonomi i den fælles opgave skal det også skrives ind. Gerne i form af et budget. Og det skal også fremgå hvem der har ansvaret for regnskab. Er det et arrangement som giver underskud eller overskud skal fordelingen være afklaret på forhånd.

Underskrift: Alle de parter der har deltaget i udarbejdelse af den fælles plan, skal også skrive under på at de er en del af opgaven. Så alle får forståelsen af at bidrage til en fælles opgave. Det er vigtigt at alle forstår dette. Og underskriften tjener jo det formål at man ikke kan løbe fra at have indgået fælles arbejdsforståelse af en opgave. Derfor må der gerne skrives under af alle der er med i opgaven.

Aftalen til alle: Alle der har sat sin underskrift, skal have en kopi af altalen, så den enkelte klart forstår hvad det er man har sagt ja til. Det er det der er ideen med at lave aftalen! -så ingen skal opleve af blive brændt af. Og opgiver modet!

Yderligere oplysninger om en partnerskabsaftale kan fås ved henvendelse til Gademix, Hanna Andresen, telefon 29 25 44 7 eller til Kvarterhuset, Preben Nielsen, Telefon 20 16 25 93 E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.